Скочи на садржај

Dobro došli

InSitu je preduzeće iz Beograda za stručne savetodavne usluge u zaštiti životne sredine. Usluge pružamo domaćim i stranim klijentima u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Sloveniji.

Savetujemo klijente tokom razvoja projekata, finansiranja, kupovine ili prodaje sa ciljem sveobuhvatnog sagledavanja rizika projekta po životnu sredinu, adekvatnog odgovora na rizike i ublažavanja potencijalnih negativnih uticaja na životnu sredinu.

Usluge

PROCENA UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU

Identifikacija potencijalno štetnih uticaja na životnu sredinu u ranoj fazi planiranja projekta tako da se štetni uticaji izbegnu ili kontrolišu i ublaže.

DUBINSKA ANALIZA (Due Diligence)

Detaljna provera preduzeća ili projekta sa aspekta zaštite životne sredine, prilikom spajanja, preuzimanja ili finansiranja sa ciljem sagledavanja rizika ili finansijskog opterećenja za transakciju.

PROVERA ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Provera usaglašenosti sa propisima ili usklađenosti sa standardima upravljanja zaštitom životne sredine (korporativnim, međunarodnih finansijskih institucija ili dobrom industrijskom praksom).

Klijenti

Investitore i finansijske institucije savetujemo u različitim fazama razvoja projekata – od studije izvodljivosti, tokom ishodovanja dozvola, u fazi izgradnje, rada i uklanjanja projekta.

Pružamo usluge širokom spektru domaćih i stranih klijenata, u privatnom i javnom sektoru. Radimo za preduzeća iz industrije, pravne savetnike, finansijske institucije i sektor nekretnina. Sarađujemo sa međunarodnim konsultantskim kućama sa kojima realizujemo projekte na domaćem tržištu.

O nama

InSitu je osnovalo dvoje partnera – Branislav Sekulović i Maja Simov, oboje sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom u navedenim oblastima. Imamo široku mrežu spoljnih saradnika koje angažujemo za specifične aspekte zaštite životne sredine iz njihovih stručnih oblasti.

Kontakt

Hvala vam na interesovanju.
Na raspolaganju smo da pomognemo.

InSitu – zaštita životne sredine
Ledi Pedžet 3
11000 Beograd
Srbija
office@insitu.co.rs

Branislav Sekulović: +381 63 257 966
Maja Simov: +381 64 14 55 938